Powerkoppel Deck

180 vragen, opdrachten en inzichten voor een geweldige relatie

Vertellis

Beschrijving

Het Powerkoppel Deck is een unieke set van 180 gesprekskaarten ontworpen om koppels dichter bij elkaar te brengen en hun relatie te verdiepen. Met zorgvuldig samengestelde vragen en opdrachten die variëren van het ontdekken van elkaars liefdestaal tot het bespreken van seksualiteit en verlangen, biedt dit spel een speelse manier om belangrijke onderwerpen te bespreken. Het deck richt zich op communicatie, het overwinnen van frustraties en het versterken van de aantrekkingskracht tussen partners, waardoor jullie je relatie naar een hoger niveau tillen.

De kaarten zijn verdeeld in zes categorieën, waaronder thema’s als ‘Vragen voor powerkoppels’, ‘Seksualiteit en verlangen’, en ‘Anti-conflictvragen’. Ze zijn volledig genderneutraal en geschikt voor elk koppel, ongeacht hoelang jullie samen zijn. Door regelmatig samen te spelen, kunnen jullie belangrijke onderwerpen bespreken op een ongedwongen, maar diepgaande manier.

Met zijn compacte formaat is het Powerkoppel Deck ideaal voor thuisgebruik of om mee te nemen op een romantisch uitje. Het spel helpt koppels om bewust tijd voor elkaar te maken en dieper in gesprek te gaan, wat uiteindelijk leidt tot een sterkere emotionele band.

Powerkoppel Deck van Vertellis Liefdeszaak Anoek Leppink EFT relatietherapeut Haarlem
"De juiste vragen zorgen voor de juiste antwoorden in je relatie."

Mijn review

Powerkoppel Deck van Vertellis Liefdeszaak Anoek Leppink EFT relatietherapeut Haarlem

Powerkoppel Deck biedt koppels een waardevolle tool om hun relatie op een speelse, maar diepgaande manier te verrijken. Door de verscheidenheid aan vragen en opdrachten krijgen partners de kans om onderwerpen te bespreken die normaal gesproken misschien moeilijk bespreekbaar zijn. Vooral de categorieën zoals ‘Seksualiteit en verlangen’ en ‘Anti-conflictvragen’ bieden een veilige ruimte om gevoeligere thema’s aan te snijden. Hierdoor leren partners niet alleen beter naar elkaar te luisteren, maar ook hun wensen en behoeften beter te uiten.

Wat dit spel echt bijzonder maakt, is de diversiteit van de vragen. Van luchtige opdrachten tot prikkelende vragen die diepere emoties oproepen, dit spel zorgt voor verrassende gesprekken, zelfs voor stellen die al lange tijd samen zijn. De structuur van het spel biedt ook een geweldige manier om de communicatie te verbeteren, wat essentieel is voor elke gezonde relatie. Daarnaast is het geschikt voor koppels van alle leeftijden en relatiefases.

Hoewel het spel perfect is om met zijn tweeën te spelen, kan het ook met vrienden gebruikt worden, wat voor extra dynamiek zorgt. Een klein verbeterpunt is dat sommige categorieën meer opdrachten hadden kunnen bevatten. Dit is echter slechts een detail in een verder uitstekend spel dat koppels helpt om meer verbonden te raken.

Over de makers

Powerkoppel Deck van Vertellis Bart en Lars

Vertellis begon in 2015 met een simpel maar krachtig idee: mensen dichter bij elkaar brengen in een wereld vol digitale afleiding. De oprichters, Bart en Lars, wilden hun families tijdens een kerstdiner iets bijzonders geven—niet een fysiek cadeau, maar oprechte aandacht. Ze ontwikkelden een kaartspel met handgeschreven vragen, wat zorgde voor onvergetelijke gesprekken en diepe verbindingen. Dit bleek het begin van een prachtige missie.

Wat startte als een persoonlijk kerstexperiment, groeide uit tot een internationaal bekend merk met producten die mensen helpen reflecteren en betekenisvolle gesprekken te voeren. Met de slogan “Hart open, telefoon uit” richt Vertellis zich op quality time en het creëren van verbinding, zowel met jezelf als met anderen. Hun producten snijden uitdagende thema’s aan, van rouw en verlies tot inclusiviteit, en dagen je uit om echt te luisteren en te delen.

Taal: NL
Soort spel: gespreksstarter
Uitgave: 2023
Aantal vragen: 180