Waarom een intake formulier?

"Inzicht is de eerste stap naar heling"

Waarom een intake formulier?

Voor mij…

Als relatietherapeut vind ik het belangrijk om goed voorbereid aan onze sessies te beginnen. Daarom vraag ik alle nieuwe klanten om vooraf een intake formulier in te vullen. Dit helpt mij om een beter beeld te krijgen van jullie situatie en helpt jullie om alvast na te denken over wat jullie willen bespreken. Hoe eerlijker je bent over alles, hoe meer je haalt uit de sessies met mij!

…en voor jullie

Het invullen van het intakeformulier is een waardevolle stap in het therapieproces. Het dwingt jullie om stil te staan bij je eigen gevoelens, je relatie en je wensen voor de toekomst. Door je gedachten en zorgen op papier te zetten, geef je jezelf de ruimte om bewuster te reflecteren op je relatie en wat je graag zou willen bereiken. Probeer waar nodig te antwoorden met meer dan 1 zin ;-). Behalve ik krijgt niemand anders je antwoorden te zien. Ook niet je partner tenzij je dat zelf deelt.

 

Anoek Leppink EFT relatietherapeut Haarlem liefdeszaak haarlem bricks business center
imago therapie liefdeszaak Anoek Leppink haarlem EFT

Wat wordt er van jullie verwacht?

Vul het formulier in voordat je naar je eerste sessie komt. Dit helpt mij om me voor te bereiden en zorgt ervoor dat we meteen aan de slag kunnen.

Individueel invullen: Het is belangrijk dat jullie het formulier afzonderlijk van elkaar invullen. Dit geeft jullie de kans om eerlijk en open te zijn over jullie gevoelens en perspectieven. Na het individueel invullen mag je het natuurlijk met elkaar delen!

Tijdsduur: Het invullen van het formulier duurt ongeveer 10 tot 15 minuten.

Na het invullen

Na het invullen krijg je een kopie gestuurd  van het formulier naar het door jou opgegeven e-mailadres. Jullie kunnen er dan voor kiezen om deze informatie met elkaar te delen, als jullie dat willen. Dit kan confronterend zijn, maar het helpt ook om duidelijkheid te krijgen over elkaars standpunten en gevoelens.

Tot slot

Ik heb in mijn praktijk al veel meegemaakt en niets is te gek voor mij. Wees open en eerlijk in je antwoorden. Schrijf alles van je af, hoe moeilijk dat misschien ook lijkt. Samen gaan we werken aan een betere toekomst voor jullie relatie.

Alvast bedankt voor het invullen en ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

Anoek

Haarlem

Brick Businesscenter
Diakenhuisweg 39 2033 AP Haarlem

anoek@liefdeszaak.nl

Contact me every time!

Stuur mij een bericht!
Volg mij op socials

Ik begin steeds meer actief te worden op social media. Dus leuk als je met gaat volgen op de volgende kanalen: