Over Anoek Leppink

EFT relatietherapeut in Haarlem

Wie ben ik?

Na mijn studie begon ik mijn carrière met het werken met gezinnen, waarbij ik me richtte op de problemen van kinderen binnen het gezinssysteem. Al snel ontdekte ik dat veel van deze problemen voorkomen hadden kunnen worden met betere educatie over relaties. Ik besloot toen om EFT Relatietherapeut in Haarlem te worden en startte de opleiding Emotionally Focus Therapy bij EFT Nederland.

Veel mensen verwachten dat een gelukkige relatie en een goed seksleven vanzelf komen, maar het echte leven is geen Disneyfilm. Een gelukkige relatie vergt werk, en veel problemen kunnen gelukkig opgelost worden. Ik kan jullie leren hoe!

"Een gelukkige relatie bepaalt de kwaliteit van je leven en is meer dan waard om in te investeren"

Gedreven door deze inzichten heb ik opleidingen gevolgd bij gerenommeerde experts zoals Esther Perel, Harville Hendrix en Helen Lakelly Hunt. Misschien ken je Helen en Harville wel van de Oprah Winfrey Show, waar ze regelmatig te gast waren om relatieadvies te geven.

Door jarenlange werkervaring heb ik geleerd om, vooral in crisissituaties, snel tot de kern te komen. Als coach begeleid ik jullie om op verschillende manieren naar jullie situatie te kijken. Door mijn coaching ontstaat er begrip en beweging in vastgelopen patronen en uitzichtloze situaties. Je zult dit als een enorme opluchting ervaren.

Laat mij jullie helpen om de liefde en intimiteit in jullie relatie te herstellen en te versterken. Samen werken we aan een gelukkiger en vervullend leven.

Anoek Leppink EFT relatietherapeut Haarlem liefdeszaak Bricks Business Center
Anoek Leppink EFT relatietherapeut Haarlem liefdeszaak Bricks Business Center

Wat kun je verwachten van mij?

In elke liefdesrelatie kom je jezelf tegen. Met mijn EFT relatietherapie in Haarlem of online leren jullie elkaar beter begrijpen en doorbreken jullie de illusie van de ideale ‘sprookjesrelatie’.

Ik help jullie bij het doorbreken van patronen, het opbouwen van wederzijds begrip en ik leer jullie hoe je goed ruzie kunt maken met mijn zes pijlers tot relatiesucces als basis. Jullie zullen een sterker gevoel van samenzijn ervaren, meer genieten van seks en intimiteit, en een diepere vertrouwensband opbouwen. Jullie worden weer elkaars prioriteit.

Samen gaan we onderzoeken, door gebruik te maken van verschillende methodieken, wat jullie behoeftes en verlangens zijn. Zodra je zelf in beweging komt, verandert de relatie mee. Jullie zullen ontdekken waar bepaald gedrag vandaan komt, wat zorgt voor een nieuwe blik op de situatie. Dit stelt jullie in staat om weer liefdevol met elkaar om te gaan.

Er ontstaat ruimte om met een nieuwsgierige blik te ontdekken wie de ander echt is. Deze nieuwe dynamiek resulteert erin dat jullie de relatie krijgen waar jullie beiden zo naar verlangen.

Haarlem

Brick Businesscenter
Diakenhuisweg 39 2033 AP Haarlem

anoek@liefdeszaak.nl

Contact me every time!

Stuur mij een bericht!
Volg mij op socials

Ik begin steeds meer actief te worden op social media. Dus leuk als je met gaat volgen op de volgende kanalen: