Relatietherapie voor stellen

"Het idee dat een relatie vanzelf moet gaan is niet waar!"

Anoek Leppink EFT relatietherapeut Haarlem liefdeszaak Bricks Business Center
Liefde is een vaardigheid die je kan leren waardoor de kwaliteit van je leven verbetert.

Ik ben Anoek Leppink, EFT relatietherapeut uit Haarlem en samen onderzoeken we of jullie handelen binnen de relatie nog steeds effectief is. Als blijkt dat dit niet het geval is, dan kijken we hoe het anders kan. 

Samen inventariseren we jullie behoeftes en verlangens. 

Kunnen jullie echt naar elkaar luisteren zonder oordeel? Waar kan je zelf  aan werken en waar gaan jullie samen aan werken?

Hoe kijk jij naar crisis? Loop je er voor weg of zie je het als een kans om samen te groeien? Met EFT relatietherapie voor stellen krijgen jullie hier inzicht in. 

Veel relatieproblemen kunnen opgelost worden!

In intieme relaties val je vaak in dezelfde patronen. Jij wilt die doorbreken, maar hoe? 

De kans is groot dat je steeds slechter over jezelf – en de ander – denkt. De twijfel slaat toe. Opnieuw beginnen, vluchten in een affaire, uitgaan, veel werken of verdoven door drank of drugs, om je maar niet te hoeven voelen. 

Schuldgevoelens nemen de overhand en je wordt onzeker over de toekomst. Jullie weten dat er iets moet veranderen.

Door samen met mij tijd in jullie relatie te investeren zetten jullie de eerste stap naar verbinding met elkaar om uiteindelijk de relatie te krijgen die jullie willen.

"Vaak zijn 5 tot 8 sessies al voldoende voor een blijvende verbetering van jullie relatie."

Resultaat die je kunt verwachten met EFT relatietherapie voor stellen met Anoek Leppink
  • Jullie gaan oude patronen doorbreken

  • Jullie begrijpen elkaar beter

  • Jullie leren op de juiste manier ruziemaken

  • Jullie krijgen weer een gevoel van samen

  • Jullie genieten van seks en intimiteit

  • Jullie krijgen vertrouwen in elkaar en de relatie

  • Jullie worden weer elkaars prioriteit
liefdeszaak Anoek Leppink happy smiling couple relatietherapie haarlem

Wat mijn klanten zeggen over mij

“De relatietherapie met Anoek hebben wij als uitermate fijn ervaren. Vaak heel confronterend. Anoek is heel direct en wind er geen doekjes om. Wij zijn nu weer intiem samen. Een wereld van verschil!”

Karin & Jan-Bert

“Het inzicht dat wij samen gekregen hebben over onze ruzies, wat nu daadwerkelijk ten grondslag lag en hoe wij beter ruzies konden maken heeft ons enorm geholpen. Ik voel mij weer gezien en wij hebben weer regelmatig sex”

Maud & Peter

“Onze ervaring met Anoek was ronduit fanstastisch. Onze relatie dreigde op de klippen te lopen en we hadden alle hoop verloren. Maar met Anoek’s deskundige begeleiding en empathische benadering hebben we geleerd om elkaar weer te zien en lief te hebben op een manier die we dachten te hebben verloren. Anoek is direct en kundig. Super fijn!”

Hansje & Pieter

“Wij zijn ons zelf meerdere keren tegen gekomen tijdens de sessies. Vaak heel emotioneel. Maar wij hebben beide mooie inzichten verworven. Alles loopt nu weer soepel. Wij hebben het weer heel fijn samen. Zoals het was de eerste paar jaar!”

Esther & Paul

“Soms loopt het leven niet zoals je wil. En valt een relatie niet meer te lijmen zoals bij ons. Desalniettemin heeft Anoek ons heel fijn geholpen in dit proces. Want de fouten die wij gemaakt hebben in onze relatie kunnen wij ook zomaar weer gaan maken in de volgende… en de volgende. De inzichten die ik heb gekregen voorkomen hopelijk dat dit weer gaat gebeuren. Ik ga sowieso eerder in therapie met mijn nieuwe partner. En sowieso weer bij Anoek”

Loes

Meer weten?

Stuur mij nu een Whatsapp en ik reageer binnen een paar uur op je bericht.